pátek 13. března 2015

Our favourite serials



Všichni určitě máme oblíbený seriál, my je milujeme :D. Je to skvělý způsob využití času a uvolnění. Tady pro Vás máme 10 podle nás nejlepších seriálů, kdyby jste se nudili nebo nevěděli na co se koukat:).



1. Pretty little liars / Prolhané krásky Tento seriál asi většina bude znát. Pět mladých holek, které skrývají spoustu tajemství, někdo je ale stále šikanuje a dělá jim potíže. Dívky se snaží odhalit kdo to je.. o tom je v podstatě celý seriál. Drama, napětí, vtip a romantika samozřejmě nechybí. Určitě doporučujeme:)


2. The Carrie diares Určitě všichni znáte sex ve městě, víte ale co stalo před tím? O tom je právě tento seriál. Mladá Carrie a její život na střední, práce v časopisu a randění.. Kdo má rád sex ve městě určitě by se měl podívat.


3. The Vampire diaries / Upíří deníky Seriál o upírech, vlkodlacích a čarodějkách, velmi napínavý a vždy tě něco překvapí, navíc herci jsou opravdu nádherní .


4. How i met your mother / Jak jsem poznal vaši matku Myslím, že k tomuto seriálu nemusím nic psát Klasický americký sitcom, ale opravdu podařený .


5. Red band society / Společentví červeného náramku Seriál o nemocných dětech a jejich příbězích z nemocnice. Sice má pouze 13. dílů, protože měl nízkou sledovanost, ale i na těch pár dílu se stojí podívat:)


6. 2 broke girls / 2 socky 2 dívky, které pracují jako servírky v zapadlém bistru si plní svůj sen s firmou na dortíky, jedna chudá od malička, druhá zkrachovalá bývalá milionářka. Podaří se jim jejich sen uskutečnit?


7. American Horror Story 4 série hororového seriálu přičemž každá série má jiný příběh. Pro milovníky hororů ideální seriál.


8. Gossip girl / Super drbna Americký seriál o bohatých studentech žijící v New Yorku. Seriál je plný intrik, módy, romantiky a mnoho dalšího. Většina Gossip girl asi bude znát, je to taková ta klasika.


9. Eye Candy Hlavní hrdinkou je mladá hackerka Lindy, která se snaží najít svou už několik let nezvěstnou sestru. Po tom co si odbude svůj trest za hackerství se jí její přátele snaží někoho najít a tak ji přihlásí na seznamku kde si ale Lindy najde sériový vrah a začne ji být posedlý. Lindy se zatím snaží pomáhat krimi odboru řešit všelijaké zvláštní vraždy a přitom zjistit i kdo se skrývá za '' maskou'' sériového vraha. Eye Candy určitě stojí za to vidět. Je tam skoro vše na co pomyslíte, nebezpečí, napínavost, adrenalin, tajemství, vzrušení a nechybí ani nějaká ta romantika.


10. The lying game Seriál o dvojčatech Emmě a Sutton, které byly při porodu rozděleny do dvou adoptivních rodin. Záhadným způsobem se najdou, volají si a při jejich prvním setkání se rozhodnou vyměnit a najít jejich pravou matku.. Drama, napětí a samozřejmě romantika nechybí.


Žádné komentáře:

Okomentovat