pátek 8. května 2015

Top 10 Favorites/ April



  Krásný slunečný pátek, dnes tady pro Vás máme Top desítku, která na našem blogu bude nyní vycházet každý měsíc. Vždy Vám shrneme co se nám předchozí měsíc nosilo, líbilo a nebo nám chutnalo nejvíce.

 Tentokrát jsme dubnové oblíbence vybírali většinou odděleně, ale některé i společně tak doufáme, že Vám poradíme, kam zaskočit například na kávu a nebo třeba jakou aplikaci si stáhnout.

1. Kosmetika

 Naším nejvíce nošeným dubnovým oblíbencem z kosmetiky, je tato rtěnka. Vypadá sice jako lesk, ale když ji nanesete na rty, udělá skvělý matný vzhled a krásně vyplní rty. Je od značky Sephora, odstín 13 a seženete ji za 290 korun. Rtěnka sice není za hubičku, ale nepatří ani mezi ty předražené a tak Vám doporučujeme pro ni skočit .



2. Oblečení

 V dubnu jsem si konečně pořídila lace bra, po které už jsem dlouho pokukovala. Míša má také jednu podobnou a musím říci, že jsme naprosto spokojené. Podprsenky jsou strašně příjemné, kvalitní a samozřejmě moc krásné. Tuto jsem koupila v H&M za 350 korun, což je na takovou podprsenku, podle mě skvělá cena.



3. Kavárna

 Do kavárny mamacoffee mě zavedla kamarádka Kája a musím říci, že tato kavárna se stala jednou z mých nejoblíbenějších. Prostředí kavárny je strašně pěkné, obsluha příjemná a káva naprosto božská. Mamacoffee má sídla na několika místech, tak ji určitě nezapomeňte navštívit.



4. Jídlo a nápoj

 Do této kategorie jsem musela zařadit kávu a dorty opět z mamacoffee. V dubnovém/aprílovém počasí, byla káva nejlepší volba, kavárna je první českou pražírnou Bio Fairtrade kávy a tedy je káva jedna z nejlepších. Jako ''jídlo'' můžu určitě doporučit čokoládovo-kávový a nebo mrkvový dort, které jsou jasnou volbou.



5. Film

 V dubnu jsem byla nemocná a brala antibiotika,takže jsem měla čas na nějaké ty filmy. Objevila jsem film The best of me, který sem si zamilovala. Jedná se o romantický film, podobný například filmu The notebook. Dawson a Amanda se do sebe zamilují a prožívají spolu krásný život, nešťastná náhoda je ale rozdělí a znovu se setkávají po 21 letech když zemře jejich dávný kamarád. Film je opravdu úžasný, jsou zde ale i dramatické scénky. Na tento film se určitě podívejte.



6. Písnička


S Lean On jsme protancovaly, prosportovaly a prozpívaly celý duben.


7. Místo

 Je to sice dost klišé, ale pravdou prostě je, že Náplavka je naším dubnovým místem. Ke konci dubna bylo krásné počasí, slunce svítilo a kde je v takovém počasí nejlépe? No přece u vody!



8. Aktivita

 Přišlo jaro a s ním i docela teplé počasí, většina lidí začala chodit ven běhat a to i my. Běh je skvělá aktivita, ne jenom že díky němu zhubnete, ale hlavně si krásně pročistíte hlavu a bude Vás i bavit.



9. Aplikace

 Tato aplikace je spojená s aktivitou, jedná se o Nike running. Running je skvělá aplikace, která Vám změří přesně kolik jste uběhli, za jaký čas a ukáže Vám trať kudy jste běželi. Tato aplikace je skvělá pro ty, kteří běhají nebo chtějí běhat a vědět jak na tom jsou. 



10. Random věc

 Jako dubnový random je taková informace, že už náš blog můžete najít i na instagramu. Na instagram budeme přidávat nejrůznější fotky spojené s blogem, novinky, zajímavosti, co plánujeme a na co se můžete těšit. Takže pokud se chcete dozvědět více, určitě nás tam sledujte.



 Tohle by bylo už úplně všechno z dubnové desítky a my moc doufáme že se Vám článek líbil. Na další Top desítku, se můžete těšit zase na začátku června.


Přejeme Vám co nejvíce užitý prodloužený víkend, hodně sluníčka a dobré nálady. Těšíme se na Vás u dalšího článku.


Žádné komentáře:

Okomentovat