čtvrtek 4. června 2015

The Color Run 2015




Ahoj! :) 
Tuto sobotu se konal běh "The Color Run" a v tomto příspěvku bych Vám o něm ráda něco řekla.

Jedná se o pěti kilometrový závod, který ovšem není nijak měřený, takže v pohodě můžete běžet svoje tempo a vůbec nezáleží na tom, aby jste oběhli první nebo aby jste měli skvělý čas, na tomto běhu záleží pouze na tom, aby jste si to užili. :)

Po určité vzdálenosti máte taková "stanoviště" na kterých jsou rozprašovače s barvami, které na Vás lidé hází nebo v nich můžete vyválet, cokoliv, aby jste se co nejvíce zamazali a do cíle doběhli co nejbarevnější. Běh začíná na výstavišti a běží se podél Vltavy a Stromovkou, cíl je opět na Výstavišti.

Za registrovat se můžete přes internet a cena závodu je různá, záleží na tom, kolik Vám je nebo jestli běžíte ve skupině nebo jako jednotlivec, ale pohybuje se od 390,- do 790,-. Po registraci Vám přijde balíček, ve kterém máte bílé tričko, balíček s barvou, čelenku, tetovačky a startovní číslo.

Já za sebe musím říct, že jsem si opravdu tento běh užila a doufám, že i spoustu z Vás co také běželi. Pět nejšťastnějších kilometrů na Zemi to opravdu jsou a příští rok se určitě zúčastním znovu a snad i Vy, kteří jste letos nebyli nebo o tom vůbec nevěděli. :)

Zajímá Vás více? Koukněte na oficiální stránky The Color Runu. 







Žádné komentáře:

Okomentovat